Är ditt företag nystartat eller är ni etablerade med bra produkter och tjänster för webbutiken. Välj då vår lösning med plattformen WordPress integrerat med WooCommerce.

 1. Vi tar bort onödiga månadsavgifter och löpande kostnader.
 2. Användarvänlig, genomtänkt och begripligt handhavande och administration.
 3. Installerad fungerande betallösning från dag 1.
 4. Analysverktyg för att följa upp hur e-handelsplatsen utvecklas och säljer.
 5. Marknadsföring med till exempel kupongkampanjer med olika rabatterbjudanden eller erbjudanden om t.ex. fri frakt över vissa beställningsvolymer mm.
 6. Hanterar olika typer av moms, skatter och leveransalternativ.
 7. Landsanpassningar för olika länder och språk.
 8. SEO (Sökmotoroptimering) för att ge så bra ranking hos sökmotorerna.
 9. Enkel kassa för ju färre steg i kassan desto större chans att konvertera till en affär! Låt dina kunder checka ut snabbt och effektivt med marknadsledande betallösningar.
 10. Kunder i webbutiken kan ge recensioner på produkter, något som på ett enkelt sätt skapar mer försäljning. Kommenterar kan man uppmuntra till genom att t.ex. ge rabatter.
 11. Sociala Media kopplingar (Facebook, Twitter, LinkedIn med mera) Genom att kunder delar produkter så får man en snabb och effektiv spridning.
 12. Systemet hanterar fraktberäkningar innan kunden checkar ut. Detta hjälper verkligen till att konvertera kunder och minskar risken att man tappar dem innan de avslutat affären.
 13. Bra och enkla sökningar för att hitta med modern navigeringsfunktion kommer kunder att hitta det dom letar efter mycket enklare.

Vill du veta mer om hur man startar webbutik e-handel?

Kontakta oss idag!