Inline levererar ett system som baseras på en källkod som idag är det världsledande i antalet användare. Var sjätte webbsida ar i nuläget byggd med det användarvänliga publiceringsverktyget WordPress, vi pratar då alltså om över 60 miljoner (60.000.000) sidor och det ökar varje dag med 100.000 nya sidor. Fördelarna med att ha en väl använd lösning är många, här kommer uppräknat några av de viktigaste:

• Så många system och användare betyder att lösningen är väl beprövad.

• Många som nyttjar samma kärna vilket innebär att man får stora fördelar i sökmotorerna (SEO). Vi ser att sidor får kontinuerligt högre ranking i bland annat Google tack vare att sidan ingår i WP nätverket.

• Utvecklare finns i massor, det innebär att man hele tiden får ta del av förbättringar och nyheter.

• Att det finns många system innebär också att det finns många konsulter som har kompetens, ingen behöver sitta fast med en enda leverantör av webbtjänster.

• WordPress är ett publiceringsverktyg och är särskilt avsett för vanliga användare. Att uppdatera en hemsida görs därför enkelt över Internet.

• Många system som utvecklas av flera gör att man även får stordriftsfördelar rent kostnadsmässigt.

Väljer man en leverans från Inline så kan en webbutik lätt integreras, med samma enkla hantering som resten av hemsidan.

Vill Ni på Ert företag veta mer om WordPress och om webbutik eller om mobilanpassad hemsida/webbutik? Kontakta då gärna oss på Inline skicka ett mail så hör vi av oss omgående: info@inline.se