Från idé till färdig webbutik:

Utvecklingen inom e-handel formligen exploderar. Att handla via nätet är smidigt och enkelt. Med hjälp av Inline är det mycket enkelt att starta upp en egen webbutik. Vi hjälper både stora och små företag över hela Sverige att komma igång. Vi lovar att vi kan föreslå en bra skräddarsydd lösning för dig och din verksamhet. Du väljer om du vill göra det mesta själv eller om du vill lägga det mesta av jobbet på oss.

En modern webbplats:

Med vårt kunnande och vår erfarenhet hjälper vi dig att designa och skapa en modern, snygg och effektiv webbplats för lönsam och framgångsrik e-handel. Du får en webbutik som är användarvänlig säljande, framtidssäker och kostnadseffektiv. En ”nyckelfärdig” webbutik som du kan starta upp direkt efter installation.
När du kommit igång med din webbutik kan du enkelt och smidigt följa trafiken till webbsidan, se antalet besök, var de kommer ifrån, vad de gör på sidan till exempel vilka produkter de helst tittar på. Med hjälp av de inbyggda statistik- och analysverktygen kan vi ge dig support och förslag på förbättringar för att göra din sida ännu mer effektiv och lönsam.

Bokningskalender på webbsidan:

Vill ni kanske sätta igång med att låta era kunder boka era tider på nätet via er hemsida så kan vi även där hjälpa till med en smidig mobilanpassad lösning.
Titta på filmerna nedan för att låta dig inspireras och kontakta oss sedan för en kostnadsfri konsultation och prisuppgift:

webbutik

Vi ser givetvis till att våra kunders webbplatser redan från början är sökmotoroptimerade.
På så sätt skapar vi optimala förutsättningar för att din webbutik blir högt rankad.

e-handel & webutik