Projektbeskrivning

Många fastighetsägare hanterar dagligen mängder av förfrågningar om lediga bostäder och lokaler för uthyrning. Det innebär en hel del kontakter med presumtiva hyresgäster mycket via telefon samt ett arbete med att upprätthålla en aktuell bostadskö för sitt bestånd. Ofta är det tidsödande att leta upp lämpliga kandidater till lediga lägenheter, eftersom man inte vet om de som tidigare hört av sig fortfarande är intresserade och om deras intresse verkligen gäller just detta objekt.

Inline har tagit fram ett webbaserat bokningssystem som fastighetsägaren kopplar till sin webbplats och där man hänvisar alla bostads och lokal sökande till att fylla i sina önskemål och kontakt uppgifter.

När man har en ledig lägenhet eller lokal så går man in i registret och söker upp en lista med sökande som efterfrågar det objekt man har ledigt för uthyrning. Man får då en lista med sökande som i kötidsordning kan användas för att erbjudas att hyra.

Man vet att sökande i kön alltid är aktuella eftersom de måste regelbundet förnya sin kötid för att få stå kvar som sökande. Automatiska påminnelser går ut till sökande om att det är dags att förnya sin plats i kön.